Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Пиши в фейса гуми на кирилица и после на латиница.Има доста хора които внасят.

Коментар

Първоначално публикуван от svjokera Преглед на мнение
      А ти защо ще ги продаваш като са на толко малко км?
      Щот мога да си го позволя

Ако някой се интересува за 100 кинта ще ги дам 2-те.

ПП. Не мисля, че са на малко км.
      before: Kawasaki ZX10R 2009
      after: KTM 690 SMC R 2015

Коментар

Втора ръка миналата година изхабих 4 слика 165...само като напиша в гоогле-то слик за супермото и колкоото искаш.Тази година сложих последната в окаяно състояние да ме изкара уж до пролетта когато вече ще се кара сериозно,ама миналата седмица я ликвидирах на място.

В фейса ги знам страниците ама 165 няма.

"ЧЕ" ако имаш телефон ще съм много благодарен-на мен само задни ми трябават, предни сликове колкото искаш 120/70

Mean за 4000км супермото каране не е ли вече мноооого зле....аз търся нещо дето все пак 1000-1500км да ме изкара ?

П.С. Снимките на мен ми излизат, не знам ...

Коментар

• Re: От: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Първоначално публикуван от Valentin Krasimirov Преглед на мнение

"ЧЕ" ако имаш телефон ще съм много благодарен-на мен само задни ми трябават, предни сликове колкото искаш 120/70
          Още сутринта ти го пратих на лично....не го ли получи?

Коментар

Първоначално публикуван от Mean Преглед на мнение
            Щот мога да си го позволя

Ако някой се интересува за 100 кинта ще ги дам 2-те.

ПП. Не мисля, че са на малко км.

Аааааа,ееее добре,аз неразбирам ,за това питам.........
            Yamaha T max 500i/ABS/2007/50hp
            Zander 3.80m,Johnson 2T/8hp
            Vw passat 6/2.0TDI-CR/DSG6/140hp/2009
            Toyota Hilux/2KD-FTV/102hp/Double Cab/2005

Коментар

• От: Re: От: Преминаването ми от KTM LC4 620 SC SM 01` към KTM 660 SMC 03`

Попринцип като вляза и като имам лично и не ми дава да отварям нищо без да прочета първо личното....днес нещо не стана така и затова не видях,че имам.

Коментар

Първоначално публикуван от Valentin Krasimirov Преглед на мнение
                ...

Mean за 4000км супермото каране не е ли вече мноооого зле....аз търся нещо дето все пак 1000-1500км да ме изкара ?

П.С. Снимките на мен ми излизат, не знам ...
                Ми де да знам, стават си за още 1500 км. според мен. Мога да ти ги снимам. Тези Conti SM са си полу-туристически, не са меката сметка дето свършва за 2-3000 км.

Коментар

Благодаря за предложението,но вече намерих сликове ( Благодарности отново "ЧЕ" ) .

Коментар

Много време отнема да се качват снимките тука и затова качвам рядко,но сега малко да ъп-на

Миналата седмица направихме един готин трак-дай на Хасково -бяхме 5 СМ -мойта баба Яга,дооооста направено 690 СМЦ-Р 2012,стоково ехc 500,КТМ sx-f 350 2012 и Красен Кънчев със неговия състезателен SMR 450 :Д .Аз лично се накефих на макс,покарах заедно със много,много по-нови и много подготвени мотори и хора с много опит....като цяло перфектен уикенд стана.

Събота нещо пак изтрещях и тръгнах да пресичам реката с матаретката :Д -направих два курса и двата УСПЕШНИ :д ! ! !

На който му се гледат още снимки от пистата,видеота и магарии и подобни със супермотото може да ме намери във фейсбук Valentn Arabov Щото тука мноооого бавно всичко става....

Коментар

Последната снимка кърти

Коментар

Клипа е в фейса :Д

Коментар

Малко снимки от всичко "от всичко по малко "

По повод една стара тема,за някои глупава-но все пак "кое колко върви" :Д да споделя някои мои мнения:

Преди около половин година,момчето,което му взимах стартовете с ехц 300 07 си смени мотора с същия модел 2014-още на първата среша нямаше как да не направим една гонка.Тръгнахме от ластик на 2ра и се гонихме около 10км само завои-аз със СМ той с ендуро капли-в началото дръпна половин дължина,но около 50км/ч го задминах и през цялото време по завоите го водех,но и той постоянно ми дишаше във врата,което ме навежда на мисълта,че въпреки,че на правата мотора върви мааааалко,много малко повече-по-лекия мотор с хубави гуми и спирачки на завои ще ме бие.После го я покарах тази нова цвайка-еми на върви си готино :Д

После на трак-дея в Хасково покарах СМ със съвременни 4т -ехц 500 стоково 12, здраво тунинговано 690 2012 май каза че е момчето, схф 350....и гледах как Красен Кънчев кара с 450 СМР 05.Аз бях с най-малко опит от всички,но все пак карах колкото мога.690то вървеше зверски много,ама наистина много !На завоите горе-долу се мъчих да го следвам,но на всяка права :Х:Х:Х ми правеше здрави ластици.Ехц-то също си вървеше повече-не като 690 но все пак повече.Надеждата ми остана само,че моята машинка ще върви повече от 350-тката.На едната обиколка точно на правата беше зад мен и си викам ей сега ще му направя яка разлика-ама кво стана-вървеше точно зад мен даже преди завоя ме изпревари щото мойтв спирачки не са от най-добрите и трябва да спирам от по-рано.Не знам пипана ли беше кво беше ама и тя си вървеше яко...викам си ееееее пооостаряло е мойто моторче щом и 350цц вече вървят с мен.....

Ама май за да си върна самочувствието един друг мой познат си взе кавазаки кх 250 99-сетих се за motor_men,който каза че 2т кросак ме отвява.Направихме с момчето 3 ластика и един старт-еми не само,че не ме мина а даже и не се и опъна не знам защо ... аз съм с 14/45 той с 14/50 и даже и от ластик не ми дръпваше и сантиметър....разликата в каплите толкова ли влияние оказва...... момчето не ми е много близък приятел и не му покарах мотора,но наистина ми изглеждаше,че е далеч като сила от 660-тката и от 300 2т

Един друг пък внесе от Англия ВР 450 2006 стоков мотор-даже генерацията си беше същата.Покарахме пак маршрута със завои и после сменихме моторите-450 вървеше по-малко и по неговите думи и по мое усещане нито го има въртящия момент 450то нито конете.

Извода който си направих (поне засега) е мотори с 10г по нови си вървят повече,осезаемо повече....но пък досега не съм карал с мотор около 2003,който да върви като лц4-кара и това не е само мое мнение,а и на всеки,който е покарал мотора,което все пак ме радва и ми доказва,че дори и стара 660-тката разплаква все още доста мотори.Само шофера трябва да ходи по-често на писта,че за 6-7 обиколки на макс каране и ми трябваше почивка :Д

Айде стига писаници,че няма кой да ги чета :Д

Коментар

690ка върви на смърт. Моята сега е с ЕВО 1 кит и подозирам, че бута около 60 коня на задното колело.

Коментар

Първоначално публикуван от Mean Преглед на мнение
                              690ка върви на смърт. Моята сега е с ЕВО 1 кит и подозирам, че бута около 60 коня на задното колело.
                              Какъв е този кит?
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Google: KTM 690 SMC R EVO 1 kit, накратко: гърне + отворен възд. филтър + горивна карта

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 190,092 в 13:50 на Вчера.

Зареждам...
                                X